Webdesign

Naast mijn werk als beeldend kunstenaar ben ik al ruim 20 jaar werkzaam als grafisch vormgever en webdesigner. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het maken van websites met WordPress (Responsive), grafisch maatwerk staat centraal.

Ik werk graag samen met gelijkgestemden… vraag mij gerust naar de mogelijkheden.
https://keuzevrijbijmij.nl/aanbieders/david-henderson-beeldende-kunst

Op dit moment bouw ik geen webwinkels i.v.m. de benodigde tijd voor zulke grote projecten, op deze manier heb ik meer tijd om te werken aan de kleinere projecten.

One-Pager
Een ‘One-Pager’ is een website bestaande uit 1 enkele pagina. Dit is een hele mooie oplossing voor kleinere bedrijven die met 1 mooi vormgegeven pagina hun bedrijf wensen te presenteren.

Kosten: V.a. € 900,- (excl. 21% btw).

Website Compleet
Een ‘Website Compleet’ valt altijd onder maatwerk, de kosten zijn afhankelijk van het aantal pagina’s, portfolio, blog en eventuele andere wensen en/of functies.

Kosten: V.a. € 1440,- (excl. 21% btw).

Jaarlijkse kosten
Dit zijn vaste jaarlijkse kosten om ervoor te zorgen dat de website zijn basis functionaliteit behoudt.
U kunt ervoor kiezen om dit in eigen beheer te doen, in dat geval kunt u eventuele licenties voor gebruikte plugins overnemen.

Kosten: € 72,- (excl. 21% btw) per jaar.

Aanpassingen en/of bewerkingen (optioneel)
Voor extra aanpassingen en/of bewerkingen reken ik uurtarief; € 72,- (excl. 21% btw). Bijvoorbeeld het veranderen van tekst en/of afbeeldingen. Uiteraard kunt u zelf ook tekst, afbeeldingen en berichten aanpassen/veranderen als u bekend bent met WordPress of iemand kent die dit voor u kan doen.

Website onderhoud (optioneel)
Onder ‘Website onderhoud’ valt: het updaten van thema’s, plugins, het maken van regelmatige backups en het uitvoeren van kleine aanpassingen. Zo is de website altijd up-to-date. Grotere aanpassingen, zoals het aanmaken van extra pagina’s en/of andere functies, vallen niet onder ‘Website onderhoud’, maar onder ‘Aanpassingen en/of bewerkingen’.

€ 333,- (excl. 21% btw) per jaar.

Neem contact met mij op voor vragen en/of een offerte.