Webdesign

Naast mijn werk als beeldend kunstenaar ben ik al ruim 20 jaar werkzaam als grafisch vormgever en webdesigner. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het maken van websites met WordPress, grafisch maatwerk staat centraal.

Op dit moment bouw ik geen webwinkels i.v.m. de benodigde tijd voor zulke grote projecten, op deze manier heb ik meer tijd om te werken aan de wat kleinere projecten en mijn eigen werk als kunstenaar en mijn project Inside the Pyramid.

Domeinnaam en hosting
Voordat we uw website online gaat heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. Domein en hosting staan los van mijn diensten, ik kan u echter wel informeren en assisteren bij het maken van een passende keuze. Hoe dit in zijn werk gaat kan ik u allemaal uitleggen.

One-Pager
Een ‘One-Pager’ is een website bestaande uit 1 enkele pagina. Dit is een hele mooie oplossing voor kleinere bedrijven die met 1 mooi vormgegeven pagina hun bedrijf wensen te presenteren.

Vanaf €720,- excl. 21% btw

Website Compleet
Een ‘Website Compleet’ valt altijd onder maatwerk, de uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal pagina’s, een eventueel portfolio of blog en/of andere wensen.

Vanaf €900,- excl. 21% btw

Website onderhoud (optioneel)

In de meeste gevallen zal ik na de aanlevering van uw nieuwe website deze ook voor u onderhouden.

Onder ‘Website onderhoud’ valt: Elementor Pro (een essentiële plugin), het updaten van thema’s, plugins, het maken van regelmatige backups, afbeelding optimalisatie en het uitvoeren van noodzakelijke aanpassingen. Zo is de website altijd up-to-date. Grotere aanpassingen, zoals het aanmaken van extra pagina’s en/of andere functies, vallen niet onder ‘Website onderhoud’, maar onder ‘Aanpassingen en/of bewerkingen’.

€320,- excl. 21% btw, per jaar

Onderhoud in eigen beheer 
U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud volledig in eigen beheer te nemen als u voldoende kennis heeft van WordPress, in dat geval kunt u eventuele licenties voor de gebruikte plugins overnemen en de website geheel zelf onderhouden. De kosten die u dan jaarlijks betaald hangen af van de gebruikte plugins waarvoor eventueel nog een abonnement nodig is. Over het algemeen betaald u jaarlijks enkel de kosten voor Elementor Pro, dit is een essentiële plugin, deze heeft u dus altijd nodig voor de functionaliteit van de website.

Er kan per ongeluk altijd iets misgaan bij het updaten en/of het bewerken van de website, u dient zich hiervan bewust te zijn zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Als u de website in eigen beheer heeft ben ik niet langer verantwoordelijk voor de functionaliteit van de website. Indien u de website in eigen beheer heeft, maar toch hulp van mij nodig heeft om problemen op te lossen, dan kan dat natuurlijk, hiervoor reken ik uurtarief; €60,- excl. 21% btw

Aanpassingen en/of bewerkingen
Uiteraard kunt u tekst, afbeeldingen en berichten zelf bewerken als u bekend bent met WordPress, dit wilt leren of iemand kent die dit voor u kan doen. Als ik een website voor u maak krijgt u standaard een gebruiksaanwijzing als .pdf toegestuurd, deze laat dan zien hoe u eenvoudige bewerkingen, zoals een afbeelding toevoegen/aanpassen en/of tekst bewerken, zelf kan uitvoeren. Als u niet in staat bent om uw eigen website aan te passen en/of te bewerken dan kan ik dit voor u doen tegen uurtarief; €60,- (excl. 21% btw).

Neem contact met mij op voor vragen en/of een vrijblijvende offerte.